Üdvözöllek!

profil kép

A nevem Körmendi Janka, a ThetaHealing® Technika okleveles Alap és Haladó ThetaHealing Konzulense vagyok. Több mint 10 éve foglalkozom emberekkel, mint HR szakember. Mindig is érdekelt a pszichológia, a fejlesztő/önfejlesztő módszerek.

2012-ben találkoztam a coachinggal, mint fejlesztő/segítő módszerrel, majd 2014-ben végeztem life és business coachként a Lemma coachingnál (Wiesner Editnél). 2017-ben ismerkedtem meg a ThetaHealing technikával, és azonnal tudtam, hogy ez az, amit egész eddig kerestem. Egy hatékony módszer mellyel azonnal látványos eredményeket érhetünk el.

Megtanít az önismeretre, a stresszmentes, boldog életre, az életünk gyökeres megváltoztatására, álmaink/céljaink megvalósítására.

Számomra a ThétaHealing technika elsajátítása adta meg a megoldást egy eredményesebb élet kialakítására. Mióta napi szinten alkalmazom jelentősen javultak emberi kapcsolataim, és úgy általánosságban az életem minden területén az előrelépést/fejlődést tapasztalom. Összességében úgy tudom megfogalmazni, hogy egy sokkal minőségibb életet tudok élni.

Célom az, hogy minél több emberrel megismertessem, és minél több ember számára váljon elérhetővé/lehetővé egy lelkileg és minden téren minőségibb élet elérése.

Bárki számára elérhető és megvalósítható, csupán egy kis változtatni akarásra van szükség!

Legyen szó akár egyszeri, akár egy mélyebb, több konzultációt igénylő problémafeltárásról és megoldásról, az egyéni konzultáció keretein belül személyre szabott tanácsadással és módszerekkel támogatlak.

Többek között az alábbi területeken tudok neked segíteni:

Végzettségek:

Ha úgy érzed, hogy nálad is eljött az idő a változtatásra, akkor keress bizalommal személyes vagy online konzultációra, és szívesen segítek Neked!